100% verkocht

Alle woningen verkocht

Laan van Spartaan

Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam!

Wonen rond een groen binnenhof

Een nieuw deelplan in Laan van Spartaan is Hof van Spartaan. Rond een groen en kindvriendelijk binnenhof zijn in dit deelplan in totaal 298 appartementen en 21 eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen in dit stukje Laan van Spartaan (tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden) zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Met de bouw van het Hof van Spartaan is in 2018 gestart.

Laan van Spartaan

Mooie mix

In de nieuwe stadswijk Laan van Spartaan woon je midden tussen de sportvelden, aan de Erasmusgracht en net buiten de Ring richting de Sloterplas. Het is een bijzondere woonbuurt met een mooie mix van wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport. Ondernemers, studenten en (top-)sporters vinden hier hun plek. Maar ook starters, senioren en gezinnen.

Proef de sfeer van Laan van Spartaan Ligging
Zoek en vind jouw droomhuis Woningen