Laan van Spartaan
Logo Logo

Bereikbaarheid Laan van Spartaan

Laan van Spartaan is goed bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de binnenstad van Amsterdam. Met de fiets of de tram ben je in 10 minuten op de Dam. Ook kun je vanaf de Erasmusgracht met een sloepje naar het centrum varen!

Zo op Bos en Lommerplein

Laan van Spartaan wordt aan 2 kanten omsloten door een gracht. Je kunt het ‘eiland’ op via de Jan van Galenstraat aan de zuidkant. Of – te voet of met de fiets - vanaf de noordzijde via een van de 2 bruggen over de Erasmusgracht. Langs de Erasmusgracht loop of fiets je ook onder de A10 door naar het winkelcentrum Bos en Lommer. Door de fietstunnel onder de A10 door kun je met de fiets richting het centrum. Of je neemt het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Liever met het openbaar vervoer? Op loopafstand van de nieuwbouw in Laan van Spartaan liggen 2 metrostations, waaronder aan de Jan van Galenstraat. Hier stap je op metrolijn 50 richting Gein of de Isolatorweg. Daarnaast rijden er 2 trams (13 en 14) en een bus (lijn 80) van en naar Laan van Spartaan.

Autoluw

Laan van Spartaan ligt nét buiten de A10; via je ‘eigen’ afslag zit je direct op de weg of rijd je je buurt binnen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plekje en komt droog thuis! En omdat in Laan van Spartaan alleen bestemmingsverkeer komt, woon je er lekker veilig én rustig.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?