Bereikbaarheid Laan van Spartaan

Laan van Spartaan is op vele manieren prima bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt maar nét buiten de Ringweg A10, van waaruit je echt alle kanten op kunt. Daarnaast woon je vlakbij de binnenstad van Amsterdam. In slechts 10 minuten sta je op de Dam. Hoe ideaal is dat?!

Fiets, voet of sloep

Laan van Spartaan wordt aan 2 kanten omsloten door een gracht. Je kunt het ‘eiland’ aan de zuidkant op via de Jan van Galenstraat. Lopend of met de fiets is de wijk ook vanaf de noordzijde via één van de 2 bruggen over de Erasmusgracht bereikbaar. Langs de Erasmusgracht loop of fiets je zo onder de A10 door naar het winkelcentrum Bos en Lommer. Via de fietstunnel fiets je onder de ring A10 door richting het centrum. Of je stapt vanaf de Erasmusgracht in je sloep om naar het centrum varen. Wat een unieke plek om te wonen!

Autoluw

Autoluw

Laan van Spartaan ligt nét buiten de A10; via je ‘eigen’ afslag zit je direct op de weg of rijd je je buurt binnen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plekje en komt droog thuis! En omdat in Laan van Spartaan alleen bestemmingsverkeer komt, woon je er lekker veilig én rustig.

Content benodigd om de pagina te publiceren.

Openbaar vervoer

Liever met het openbaar vervoer? Op loopafstand van de nieuwbouw in Laan van Spartaan liggen 2 metrostations, waaronder aan de Jan van Galenstraat. Hier stap je op metrolijn 50 richting Gein of de Isolatorweg. Daarnaast rijden er 2 trams (13 en 14) en een bus (lijn 80) van en naar Laan van Spartaan.

Proef de sfeer van Laan van Spartaan Ligging
Wat biedt Laan van Spartaan? Voorzieningen