Laan van Spartaan
Logo Logo

Halverwege 2018 zijn we gestart met de verkoop van de 40 appartementen in fase 1 van "De Spartaan". Het merendeel van de appartementen is verkocht, maar nog niet alles.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in Laan van Spartaan wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

De inschrijving voor de 40 appartementen in De Spartaan is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk 22 juni bericht over de uitslag.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de Spartaan is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Het is zover! Je kunt de prijzen en verkoopstukken van de Spartaan fase 1 bekijken.

Lees verder

Het is zover! De online verkoop van de 40 appartementen in de Spartaan in Hof van Spartaan gaat van start! Heb je interesse in één van de woningen, dan kun je je vanaf 7 juni 17.00 uur gaan inschrijven.

Lees verder

De inschrijving voor de 21 eengezinswoningen in Hof van Spartaan is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen begin volgende week bericht over de uitslag.

Lees verder

Het is zover! De online verkoop van de 21 ééngezinswoningen in Hof van Spartaan gaat van start! Heb je interesse in één van de woningen, dan kun je je vanaf 23 januari 17.00 uur gaan inschrijven.

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Hof van Spartaan in Amsterdam. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Verkoop uitgesteld

In tegenstelling tot eerdere berichten kan de verkoop niet van start gaan op vrijdag 21 juli.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?