Laan van Spartaan
Logo Logo

De inschrijving voor de 21 eengezinswoningen in Hof van Spartaan is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen begin volgende week bericht over de uitslag.

Lees verder

Het is zover! De online verkoop van de 21 ééngezinswoningen in Hof van Spartaan gaat van start! Heb je interesse in één van de woningen, dan kun je je vanaf 23 januari 17.00 uur gaan inschrijven.

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Hof van Spartaan in Amsterdam. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Verkoop uitgesteld

In tegenstelling tot eerdere berichten kan de verkoop niet van start gaan op vrijdag 21 juli.

Lees verder

Goed nieuws! De 21 ééngezinswoningen in Hof van Spartaan gaan op 21 juli a.s. in verkoop.

Lees verder

Het is even stil geweest rondom het project Laan van Spartaan, maar er is nieuws! De voorbereidingen voor de verkoop zijn opgestart en het eerste resultaat is een nieuwe naam en een nieuw logo.

Lees verder

Hof A Verkocht!

Nu het laatste koopcontract bij de makelaar is getekend, kunnen wij melden dat alle woningen in Hof A zijn verkocht.

Lees verder

Bijna 100% verkocht

De verkoop van de maissonnettes en appartementen in Hof A is zeer voorspoedig verlopen. Op dit moment zijn bijna alle woningen verkocht. Slechts enkele appartementen staan nog onder optie.

Lees verder

Op 26 mei start de verkoop van de 42 appartementen Hof A. De verkoopmanifestatie vindt plaats in de kantine van VVA Spartaan.

Lees verder

Groot en klein zat op 4 november met zijn handen in het verse beton op laan van spartaan, onder de goedkeurende blikken van aannemer UBA. De starthandeling van de 184 woningen van Hof A bestond uit het maken van handafdrukken in betontegels.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?