Badkamertrends

30 juni '19

Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Standaard zit er al mooi sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Grohe in de appartementen van De Spartaan. Maar de badkamer kun je ook verder aankleden en helemaal naar jouw wens maken. Wij helpen je daarbij graag op weg met trends en tips voor de badkamer.

'Make it personal'

Maak jouw nieuwe badkamer niet alleen functioneel en comfortabel, maar geef er ook een persoonlijk tintje aan. Met handige nissen, waterbesparende kranen en vintage tegels kom je al een heel eind. En in zo’n mooie badkamer, begint je dag altijd goed. 

Vintage sfeer

Oud en nieuw gaan prima samen. Combineer de strakke lijnen van het sanitair bijvoorbeeld eens met een oud kastje waar je je wastafel op zet óf kies voor nieuw tegelwerk met een vintage sfeertje. Zo maak je eenvoudig een stoere retro badkamer of toilet.

Vintage sfeer

Kleine nissen

Nissen zijn hip & trendy. Ze zien er niet alleen stijlvol uit, maar geven ook extra opbergruimte. Handig voor je handdoeken, shampoo of om gewoon een leuk beeld neer te zetten.

Nissen

Waterbesparende kranen

Geen nieuwe trend, maar inmiddels een must-have. Duurzaamheid is en blijft een belangrijk punt in de badkamer. Gebruik daarom waterbesparende kranen en douchekoppen. Ze leveren een bijdrage aan een beter milieu, besparen je geld én zijn tevens mooi en praktisch.

Waterbesparende kraan
Iets te vragen? Neem contact op
Waar kun je deze tips toepassen? Bekijk het actuele aanbod