Eindstand 2019

19 december '19

Wat is er de afgelopen maanden gebeurd op de bouwplaats van Laan van Spartaan? Hierbij de laatste update en daarmee de eindstand van 2019.

Blok 1, 2 en 3

Aannemer UBA heeft de ruwbouw van blok 1 en 2 afgerond en er is een start gemaakt met het dichtmaken van de gevel en het metselwerk. Dit zijn de eengezinswoningen. De hoge toren van  blok 3 heeft inmiddels de 6e verdieping bereikt. Daar zijn de wanden gestort en de bekistingsplaatvloeren voor de 7e verdieping gelegd. De binnengevel is geplaatst en ook het metselwerk vordert gestaag. Op de 1e verdieping is gestart met de afbouwwerkzaamheden. Zo krijg je al steeds meer een idee van het uiteindelijke gebouw, en wat wordt het gaaf!

Blok 4 en 5

Blok 4 en 5 zie je op onderstaande foto aan de linkerkant van het appartementencomplex. Blok 4 loopt ook nog deels door aan de voorzijde, en sluit daar aan op blok 3. Van zowel blok 4 als 5 is op de 6e verdieping de vloer gestort, loopt het metselwerk voorspoedig en is de aannemer begonnen met de afbouw.

Opleveringprognose

De prognose voor oplevering van alle blokken blijft ongewijzigd, er zijn geen vertragende factoren geweest gelukkig. Dit houdt in dat de eengezinswoningen en de appartementen volgens planning tussen Q4 2020 en Q1 2021 worden opgeleverd. Uiteraard kan hier nog door allerlei omstandigheden zowel positief als negatief verandering in komen. Vorst, regen en wind kunnen bijvoorbeeld onwerkbare dagen veroorzaken. Maar ook de nutsbedrijven en dergelijke hebben invloed op het bouwproces. We houden je op de hoogte in een volgend nieuwsbericht op onze website.

Eindstand 2019 Laan van Spartaan Amsterdam
  Wonen in Amsterdam-West
  Een vraag? - Neem contact met ons op