Feestelijke start bouw in de sneeuw

23 januari '19

Op de plek waar voorheen voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe wijk Laan van Spartaan. Een bijzondere buurt net buiten de ring A10 in Amsterdam. Een echte leefomgeving waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd. Naar verwachting is het hele nieuwbouwplan met in totaal ruim 1000 woningen voorjaar 2021 opgeleverd.

Officiële start van de bouw

Dinsdag 22 januari jl. trotseerden een flink aantal genodigden de sneeuwstorm om elkaar te ontmoeten en aanwezig te zijn bij een bijzondere gebeurtenis: Het leggen van een betonnen vloerplaat die de officiële start van de bouw van 'Hof van Spartaan' markeerde. Naast de kopers, waren ook vertegenwoordigers van het stadsdeel, gebiedsontwikkelaar BPD en aannemer UBA op dit feestelijke moment aanwezig. Uiteraard was onze fotograaf aanwezig om de feestelijke handeling vast te leggen. Hieronder een selectie van de mooiste foto's.

Is dit straks ook jouw thuis?

Zie jij jezelf hier ook wel wonen? Bekijk dan het actuele woningaanbod en neem direct contact op met één van de verkopende makelaars als jouw droomwoning nog beschikbaar is:

Kuijs Reinder Kakes: 020 6265361
Mooijekind Vleut: 023-542 0244

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook hier wonen? Bekijk het actuele woningaanbod