Laan van Spartaan | update mei 2020

25 mei '20

Wat is er de afgelopen maanden gebeurd op de bouwplaats van Laan van Spartaan? Alles gaat in deze tijd even anders dan normaal, gelukkig gaat het werk op de bouwplaats nog steeds door. Hierbij de laatste update van de voortgang van de werkzaamheden.

Blok 1 & 2: eengezinswoningen

Blok 1 en 2 zijn inmiddels uit de steigers. Het metselwerk is gereed en de puien zijn geplaatst. De houten trappen zijn bij de eerste woningen geplaatst en de afwerkvloeren en vloerverwarming zijn aangebracht. Op de bovenste afbeelding zie je de ontwikkeling van blok 1 en 2. 

Blok 3 & 4: appartementen

Bij de blokken 3 en 4 volgt aansluitend op de ruwbouw het gevelmetselwerk. Het metselwerk is gereed tot en met de 8e verdieping. Er wordt tot de bouwvakantie gewerkt aan het metselwerk van de toren (9e t/m 15de verdieping). Daarnaast zijn de eerste aluminiumpuien geplaatst voor blok 3 en 4. Naast het metselwerk is UBA ook gestart met het aanbrengen van keramische tegels op de 8e verdieping. Op de onderste afbeelding kun je de ontwikkeling van blok 3 en 4 zien.

Het dek en de parkeergarage

Ook hier wordt hard gewerkt door UBA om de parkeergarage af te krijgen voordat de eerste woningen worden opgeleverd. In juni wordt de eerste torenkraan weggehaald, waarna de werkzaamheden aan de binnentuin worden gestart.

Opleveringprognose

In november dit jaar start UBA met de oplevering van de parkeergarage. Aansluitend volgen de woningen in de blokken 1 en 2 (eengezinswoningen). In december starten ze met de oplevering van de woningen in blok 4 en aansluitend blok 3 (appartementen). Deze opleveringen lopen ongeveer tot en met februari/maart 2021.

Voordat de woning definitief wordt opgeleverd, ontvang je ongeveer drie weken daaraan voorafgaand een uitnodiging van UBA met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden.

Kijkmoment

Om toch een kijkmoment te realiseren tijdens de coronacrisis is UBA aan het kijken naar alternatieve mogelijkheden. Wanneer zij een alternatief hebben bedacht word je hierover geïnformeerd.

Eindstand 2019 Laan van Spartaan Amsterdam
  Wonen in Amsterdam-West
  Een vraag? - Neem contact met ons op