Op bezoek bij de aannemer

17 juli '19

Vrijdag 12 juli zijn wij op bezoek gegaan op de bouwplaats van Hof van Spartaan bij aannemer UBA Bouw. Wat een indrukwekkende bedrijvigheid troffen we daar aan! Vol enthousiasme liet de projectleider ons het project zien en natuurlijk hebben wij er foto's van gemaakt.

Gestoomlijnd proces

Het is fascinerend om te zien hoe zo'n grote bouwplaats als een perfect gesmeerde machine fungeert. Per verdieping wordt alles van ventilatiekanaal, warm- en koudwaterleidingen tot aan het storten van muren en vloeren in een een gestroomlijnd proces uitgevoerd. En heb je die prachtige afgeronde balkons van de 3-kamerappartementen al gezien? Je weet vanaf de impressie natuurlijk wel hoe De Spartaan en de eengezinswoningen er uit komen te zien. Zo mooi om het complex nu tot leven te zien komen!

Nog niet te laat

Ben je ook enthousiast geworden over dit prestigieuze project? Het is nog niet te laat, er zijn nog enkele 2-kamerappartementen en studio's beschikbaar. Kijk bij het woningaanbod voor de actuele beschikbaarheid en klik op de button 'Ik ben geïnteresseerd' bij het bouwnummer waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk het actuele aanbod
Waar liggen de vrije woningen? Bekijk ze in de Woonconfigurator
Direct contact? Bekijk de contactmogelijkheden