Start bouw Hof A in Laan van Spartaan

5 november '14

Groot en klein zat op 4 november met zijn handen in het verse beton op laan van spartaan, onder de goedkeurende blikken van aannemer UBA. De starthandeling van de 184 woningen van Hof A bestond uit het maken van handafdrukken in betontegels. Niet alleen de kopers kregen daar tijdens de starthandeling alle gelegenheid voor, ook vertegenwoordigers van BPD, Ymere, UBA zelf, de gemeente en de betrokken architecten lieten hun handafdruk vereeuwigen. Bij de oplevering in 2016 ontvangen ze allemaal hun vereeuwigde handafdruk.

BPD directeur Harm Janssen feliciteerde de kopers met deze feestelijke aftrap. Hij wees er op dat op Laan van Spartaan ook tijdens de crisisperiode voortdurend nieuwe woningen zijn gebouwd en opgeleverd. Viviane Regout, directeur Ontwikkeling van Ymere benadrukte in haar speech dat Laan van Spartaan méér is dan een gewone woonwijk, met onder andere de aanwezigheid van Circus Elleboog, de klimhal van Mountain Network, het ROC, de sportlocatie van voetbalclub VVA/Spartaan en de sporthal waar Eredivisie badminton wordt gespeeld.

Zodra Hof A ook is opgeleverd, zijn op Laan van Spartaan 933 woningen gerealiseerd. Naar verwachting starten we in het voorjaar van 2015 met de verkoop van de 42 koopappartementen in Hof A. Geïnteresseerd? Schrijf u in als belangstellende en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.