Start verkoop

Het is zover: op dinsdag 23 januari start de verkoop van de eengezinswoningen in Hof van Spartaan. In totaal bieden we hier 21 woningen aan. Vanaf 17.00 uur vind je alle verkoopstukken online en kun je gaan inschrijven op jouw droomwoning.

Prijzen inclusief en exclusief erfpacht bekend

Alle koopsommen van de woningen zijn nu definitief. Online vind je de prijslijst met de koopsommen op basis van afgekochte erfpacht en op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Digitaal inschrijven

Vanaf morgen staat alle verkoopinformatie online. Heb jij al een persoonlijk account aangemaakt? Dan vind je alle informatie zoals de brochure, prijslijst en technische omschrijving etc. terug in Mijn Eigen Huis.  

Inschrijven voor een woningen verloopt uitsluitend digitaal en is mogelijk vanaf dinsdag 23 januari 17.00 uur. Een account Mijn Eigen Huis account aanmaken is hiervoor noodzakelijk. Hoe dat werkt, lees je hier.

Vrouw achter laptop

Hoe worden de woningen toegewezen

22 januari '18

De woningen worden toegewezen middels een loting bij de notaris. Er wordt toegewezen op 1e voorkeur. Benieuwd hoe dit werkt en wat de verdere voorwaarden zijn? Lees hier de lotingsvoorwaarden.

  Woningaanbod
  Persoonlijk account aanmaken