30 april 2019

Save the date!

Op 30 april start om 17:00 uur de verkoop van De Spartaan Fase 2.

De start-verkoopdatum van De Spartaan Fase 2 is bekend!

19 april '19

Bijna een jaar na de start bouw is het zover. De online verkoop van de laatste 82 appartementen in De Spartaan gaat binnenkort van start! Heb je interesse in één van deze appartementen van Fase 2? Lees dan snel verder.

Verkoopstukken en prijzen

Op dinsdag 30 april start de verkoop van de laatste 82 appartementen in De Spartaan. Nog niet alle verkoopstukken zijn compleet, maar onder het woningaanbod vind je onder het tabje downloads alle documenten die nu beschikbaar zijn. Ook de plattegronden van alle appartementen hebben wij bij de bouwnummers op de site geplaatst. Zo kun je steeds gerichter je keuze maken voor de appartementen waar jij straks je voorkeur voor wilt doorgeven. De prijzen volgen naar verwachting aankomende week. Uiteraard brengen wij je daar dan weer van op de hoogte als je je voor de digitale nieuwsbrief hebt ingeschreven.

Digitaal inschrijven

De inschrijving voor de 82 appartementen verloopt uitsluitend digitaal. Om je in te schrijven heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Als je jouw favoriete bouwnummers gemarkeerd hebt met een hartje en een persoonlijk account hebt aangemaakt, ontvang je op 30 april aanstaande na 17:00 uur een e-mail met de link om je voorkeuren (maximaal 5) door te geven. Dit kan tot 8 mei aanstaande, 17:00 uur. Uiterlijk op 10 mei 17:00 uur weet je of je een optie hebt op één van je voorkeurswoningen.

Inloggen of account aanmaken
Vrouw achter laptop

Hoe worden de woningen toegewezen

De bouwnummers worden toegewezen door loting bij een notaris. Zijn er meer gegadigden voor 1 bouwnummer? Dan wordt er door de notaris nogmaals een loting uitgevoerd.

Weet jij al welke je kiest? Bekijk alle appartementen
Een persoonlijk account? Lees hoe het werkt