Verkoop De Spartaan Fase 2 gestart

30 april '19

Het is zover: de online verkoop van de 82 appartementen van De Spartaan Fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online, download deze wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Naar Mijn Eigen Huis
image alt

Geef je voorkeuren door

Bij je favoriete appartement(en) vind je onder andere de plattegronden, afwerking, meer- en minderwerk en alle informatie om jouw keuze voor maximaal 5 voorkeuren te maken. Geef deze voorkeuren vervolgens door in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-account. Wil je na het doorgeven een andere volgorde, een woning toevoegen of er één verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met woensdag 8 mei 17.00 uur. Vrijdag 10 mei krijg je na 17:00 uur bericht over de toewijzing en zie je in jouw account of je een één van jouw voorkeursappartementen toegewezen hebt gekregen.

Heb je geen optie gekregen? Dan ben je reservekandidaat. Wij doen geen uitspraken over de positie op de reservelijst. Mocht er een optant afhaken, dan kan het maar zo zijn dat jij door de makelaar wordt gebeld en je alsnog een stap dichter bij jouw droomhuis bent.

Maak een account aan

Wil jij je voorkeuren doorgeven, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Dan kun je deze alsnog aanmaken en direct je woningvoorkeuren doorgeven. Alles over het aanmelden en een persoonlijk account zie je in het volgende filmpje. 

Tip: Wil je meer weten over wat erbij komt kijken als je een nieuwbouwwoning bij BPD koopt? Bekijk dan de hele videoserie met 10 korte filmpjes op de pagina Woning kopen.

Weet jij al welke je kiest? Bekijk alle appartementen
Waar ligt welk appartement? Bekijk de 3D Woonconfigurator