Wat kosten de appartementen van De Spartaan Fase 2?

26 april '19

Als je interesse hebt in één van de 82 appartementen van De Spartaan Fase 2, wil je natuurlijk ook weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. In dat geval hebben we goed nieuws. De definitieve prijzen staan inmiddels op de site.

Valt de prijs binnen je budget?

De prijzen van de appartementen van De Spartaan Fase 2 zijn heel divers. Zo heb je al een studio vanaf € 250.000,- tot aan het 3-kamerappartement XL voor € 425.000,-. Omdat er in Amsterdam sprake is van erfpacht, zijn deze prijzen op basis van een jaarlijkse canon. Wat je dus uiteindelijk voor jouw droomappartement betaalt is afhankelijk van het gekozen bouwnummer, de eventuele extra opties en het wel of niet afkopen van de erfpacht. Afkoop is maximaal voor 50 jaar mogelijk.

Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Klik op onderstaande button om globaal te bereken wat jij aan hypotheek kunt krijgen of bekijk eerst de prijzen van de 82 appartementen bij het woningaanbod.

De laatste puntjes op de i

Heb je interesse in 1 van de 82 appartementen? Dan heb je een account voor Mijn-Eigen-Huis nodig om jouw voorkeuren door te kunnen geven als we met deze woningen in verkoop gaan. Om jouw keuze te kunnen maken, hebben we naast de prijzen ook de beschikbare verkoopstukken onder de tab Downloads toegevoegd. En had je de plattegronden al gezien? Binnenkort zijn de appartementen van Fase 2 ook zichtbaar in de Woonconfigurator naast de appartementen van De Spartaan Fase 1. De laatste puntjes op de i volgen de komende dagen. Zodra we op 30 april starten met de verkoop, zijn de verkoopstukken compleet en alle informatie over de woningen beschikbaar op de website. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Online een huis kopen? Bekijk hoe het werkt