Laan van Spartaan
Logo Logo

Planning nieuwbouw Laan van Spartaan

Waar ooit de voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe, bijzondere woonbuurt Laan van Spartaan. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd.
Laan van Spartaan wordt gefaseerd ontwikkeld en telt straks ruim 1000 woningen

Hof van Spartaan

Op 23 januari zijn we in verkoop gegaan met 21 ééngezinswoningen in Hof van Spartaan, tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden. Naast de 21 ééngezinswoningen komen in het Hof van Spartaan ook 298 appartementen (waarvan 122 koopappartementen). Op 7 juni gaan we in verkoop met fase 1 van de appartementen "de Spartaan". Deze fase bestaat uit 40 appartementen variërend van 79 tot 186 m2. De overige appartementen staan op de planning voor eind 2018/begin 2019. De verwachte oplevering van dit plan is voorjaar 2021. De huurwoningen worden richting de oplevering aangeboden via een andere partij dan BPD. Je kunt je hier aanmelden voor de huurwoningen. 

Planning 21 eengezinswoning Olympia

Start verkoop: 23 januari 2018
Sluiting inschrijving: 12 februari 2018
Loting bij de notaris: in de week van 12 februari
Prognose start bouw: zomer 2018

De kandidaten die een woning hebben toegewezen hebben gekregen ontvangen een uitnodiging voor een gesprek bij de makelaar. De overige kandidaten komen op de reservelijst. Wil je ook op de reservelijst voor een woning in Hof van Spartaan? Stuur dan een email naar verkoop.noordwest@bpd.nl met je contactgegevens en 5 bouwnummervoorkeuren. (Kandidaten uit loting hebben altijd voorrang op kandidaten die zich na de sluitingsdatum hebben gemeld)

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?