Planning nieuwbouw Laan van Spartaan

Waar ooit de voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe, bijzondere woonbuurt Laan van Spartaan. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd. Laan van Spartaan wordt gefaseerd ontwikkeld en telt ruim 1000 woningen.

Drie fases, één bouwproces

Hof van Spartaan (een deelplan van nieuwbouwwijk Laan van Spartaan) werd in 3 fases in verkoop gebracht. Bijzonder aan dit deelplan was dat de aannemer alle fases in 1x in aanbouw nam. De bouw startte in 2018 - alle woningen werden in het voorjaar van 2021 opgeleverd. In totaal 21 ééngezinswoningen en 298 appartementen. Van deze 298 appartementen zijn er 122 verkocht en worden er 176 verhuurd.

Een woning kopen

Alle eengezinswoningen zijn verkocht, net als de appartementen. De 122 koopappartementen zijn in 2 fases in verkoop gebracht. 

Of huren?

De 176 huurwoningen worden aangeboden via andere partijen dan BPD Ontwikkeling. IC Services verhuurt het grootste deel, namelijk 126 appartementen. Wil je meer weten over dit huuraanbod? Op de website van The FIZZ vind je alle informatie over de 126 huurappartementen. Wie de overige 50 woningen gaat verhuren is op dit moment nog niet bekend.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Wil jij hier wonen? Bekijk het aanbod